Benvingut a La Fabrique, el teu forn de pa ecológic i artesanal de Barcelona!

El nostre objectiu és senzill: oferir pa i brioxeria ecològics fets amb les millors matèries primeres; utilitzant sempre mètodes de producció tradicional, combinats amb l'ús de les noves tecnologies.

Tots els productes estan elaborats al nostre obrador (el pastat, la divisió, la fermentació i el fornejat) i tenen la finalitat de, per una part, causar plaer i per l’altra, respondre a les nostres necessitats nutritives respectant tant el medi ambient, com la salut. Creiem en els beneficis que aporta una alimentació sana, ecològica i de proximitat sense perdre el plaer de gaudir d’una varietat de sabors quan ens mengem un croissant, un pa de xocolata, un de panses, un de campanya cruixent i tendre, un d’integral fermentat durant 18 hores...

Volem utilitzar matèries primes ecològiques de proximitat per varis motius. No tan sols perque el contrari prejudica la nostra salut (aquí hauriem de parlar dels efectes de productes transgènics, de pesticides i tants altres productes químics), però també es causa d'un sofriment enorme i inútil pels animals a més de contribuir al deteriorament sistemàtic dels nostres recursos naturals, el que posa en risc la nostra pròpia existència.

Desitgem compartir amb vosaltres, en el dia a dia, un pa artesanal, un pa ecològic, un pa de debò!

L´équipe La Fabrique.